štvrtok 21. novembra 2013

Bryndzovo-Slaninkový Quiche


250 g bryndze
1 ks lístkového cesta
200 g oravskej slaniny
4 ks vajec
1 ks kyslej smotany
sol
korenie

Postup: Vajícka, bryndzu a kyslú smotanu dobre premiešame, aby nám v miske nezostali žiadne hrudky a celú zmes ochutíme solou a korením.
Lístkové cesto rozvalkáme do kruhu a vložíme do formy. Nezabudnite formu vytriet olejom, maslom alebo použit papier na pecenie.
Ked je forma pripravená, na cesto po castiach vylejte bryndzovú zmes. Vždy pár lyžiciek a medzi jednotlivé vrstvy nasypte nakrájanú slaninu (môže aj nemusí byt vopred opecená).
Pecieme asi 30 minút pri 200°C.


Original link - http://www.bratilicious.com/recepty/bryndzovo-slaninkovykolac/#respond




 
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára